| Autor |
Mesaj |
Spown
Administrator

Data inscrierii: 09/Noi/2008 Mesaje: 96
|
|
Totul despre PhotoShop |
|
Efectul Polaroid
Categoria Documente Photoshop (PSD), Download, Consecințe Imagini, Photoshop, Tutoriale, Tutoriale photoshop | Nici un Comentariu »
Astazi vom invata cum sa realizam poze in stilul Polaroid, un format ce nu mai exista astazi din cate stiu eu, dar un compus de fotografii ce a facut istorie. Sa incepem:
Rezultat final
Pasul 1: Realizam un nou document Photoshop dimensiuni 450px pe 450 px iar background-ul va fi un gri respectiv culoarea #484848.
Pasul 2: Vom selecta unealta Rectangle Tool si vom trasa un dreptungi de culoarea alba pe centrul noului nostru document.
Continuare Tutorial Photoshop »
Photoshop din obiecte
Categoria Articole Photoshop, Photoshop | 4 Comentarii »
Prin contul meu de Flickr vad la un contact cu care sunt in legatura cateva poze interesante dar fara rezultatul final care a fost publicat abia dupa ce au trecut 3 zile. Un grup de persoane au făcut interfata Photoshop prin obeicte, initiativa ce o felicitit si prin originalitatea lor Art Snob au inceput cladirea unui brand. Rezultatul mai jos, click pentru marire.
Schimbare culoare ochi
Categoria Documente Photoshop (PSD), Download, Efecte, Efecte Imagini, Photoshop, Tutoriale, Tutoriale photoshop | 7 Comentarii »
Prin acest tutorial photoshop vom invata cum sa schimbam colorit ochilor unei persoane prin una din multele modalitati existente in Adobe Photoshop.
Imagine Initiala
Imagine Prelucrata
Efectul Alb-Negru
Categoria Documente Photoshop (PSD), Download, Efecte, Urmări Imagini, Photoshop, Tutoriale, Tutoriale photoshop | 2 Comentarii »
Incep prin a imi cere scuze pentru absenta activitati pe site dar am fost foarte ocupat in ultimele 2 saptamani incat nu am mai avut timp cand sa postez. Am revenit cu un tutorial foarte simplu cu un efect ce am observat ca se cauta.
Imagine Initiala
Imagine Prelucrata
Efectul Poza veche
Categoria Documente Photoshop (PSD), Download, Efecte, Rezultate Imagini, Photoshop, Tutoriale, Tutoriale photoshop | 8 Comentarii »
Efectul Old Photo sau Poza veche pe romaneste desi nu suna prea bine dar cred ca fiecare stim ce inseamna si cum arata in original o poza veche facuta cand nu era tehnologia din ziua de astazi fara focus sau zoom. Acest tutorial Photoshop cu acelasi exemplu l-am conceput si pe blogul unde mai scriu in engleza si il voi reface si aici. Haideti sa incepem si pentru cei ce vor sa lucreze pe exemplul dat de mine ii rog sa salveze imaginea de mai jos.
Imagine initiala
Imagine prelucrata
|
|
| 10/11/2008 09:24 |
|
 |
uahanamiti
Junior

Data inscrierii: 21/Iun/2012 Mesaje: 5 Localitate: Ukraine |
|
|
|
This is awesome!
|
|
| 13/07/2012 20:14 |
|
 |
|
|
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
|